Over ons

Sedefimpex.nl heeft ondernemende medewerkers. Mensen die initiatief nemen en die een passie hebben om te presteren. Onze medewerkers gaan voor het hoogst haalbare. We geven hen het vertrouwen, de vrijheid en de verantwoordelijkheid om dat te doen. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Passion to perform
We hebben passie om te presteren en focussen op concrete resultaten. We maken af waar we aan beginnen en zijn altijd bereid om een stap extra te zetten. We geven nooit op en streven naar continue verbetering. We geloven dat presteren een teamsport is. Om prestaties van het hoogste niveau te behalen, werken we nauw samen met onze collega’s, klanten en zakenpartners.

Trust to act
We krijgen het vertrouwen om ons werk te doen en doen dat daadkrachtig. We benutten onze sterke eigenschappen en de vrijheid die we krijgen om te handelen. Dat betekent dat we initiatief nemen, creativiteit stimuleren en eigenaarschap tonen in ons werk. Bovendien denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Act responsibly
We zijn verantwoordelijk voor onze daden en de consequenties daarvan voor onze stakeholders en onze omgeving. We zijn eerlijk, open en direct in wat we doen. Als familiebedrijf besteden we veel aandacht aan het opbouwen van langetermijnrelaties met onze werknemers, klanten en zakenpartners. We steunen en helpen elkaar waar nodig.

Make it fun
Werken met plezier vinden we een serieuze zaak, zo doen we dat hier. We zijn open, informeel en optimistisch. Vrijheid om jezelf te zijn, vinden we heel belangrijk. We maken gemakkelijk contact met collega’s, klanten en zakenpartners. We werken hard en delen en vieren successen.

 • Bedrijfsgegevens

  SEDEF IMPEX ROTTERDAM B.V.
  Handelskamer: 24449668
  VAT.nr.: NL820260599B01
  Bankverbinding: NL33INGB0007539915

  Privacy statement en cookies